Over de camping

De camping heeft 25 ruime plekken van (minimaal) 90 m2,
die geschikt zijn voor tenten, campers en caravans. Er is een 6 ampère stroompunt per plaats beschikbaar, er zijn 2 watertappunten op het terrein en er is gratis WiFi.

Alle kampeerplaatsen zijn op een natuurlijke wijze afgescheiden zodat er voldoende privacy is. ’s Avonds is het terrein sfeervol verlicht.

Wij verwelkomen je graag op onze droomplek in Friesland!
Ingrid, Pieter en Jayden

De staplaatsen

Kom luxe kamperen en lekker ontspannen in je eigen hottub!

Genieten van de omgeving de Fryske Wâlden met al haar rust en natuur. Onze glamping tenten zijn volledig ingericht, het zal je aan niets ontbreken. Back-to-basic kamperen met een vleugje luxe.

Er kan gekookt en afgewassen worden in het gezamenlijke gebouw waar ook ruimte is om gezellig even te chillen. Het sanitair is een paar stappen van je tent en voor de kleintjes is een speeltuin en een hertenkamp aanwezig.

Tijd verspillen kan alleen als je vergeet ervan te genieten!

Hertenkamp

Het mooiste uitzicht vind je op de plekken achter op de camping, naast het hertenkamp: Heerlijk wakker worden met hertjes in je achtertuin!

Speeltuin

Onze kleinste gasten kunnen zich vermaken in ons speeltuintje. De oudere jeugd kunnen een balletjes slaan op onze pingpongtafel.

Jeux des boules

Er wordt fanatiek Jeux des boules gespeeld in het midden van het kampeerterrein. Vooral in de avond zijn er altijd een aantal campinggasten die naar de baan komen voor het spel. Iedereen is welkom om een kijkje te nemen en mee te spelen.

Sanitair

Het sanitair bestaat uit 2 ruimtes, elk voorzien van een 2 douches en 2 toiletten

Douchen is kosteloos en de toiletten zijn volledig ingericht met toiletpapier en handzeep. Ons sanitair gebouw is geschikt voor minder validen. Eén toilet is voorzien van een steunbeugel en verhoogd toilet en er is een douchestoel aanwezig.

Voor een handwas en voor de afwas zijn er spoelbakken aanwezig.

Daarnaast hebben beschikken we over een wasmachine, een droger en centrifuge. Deze zijn te gebruiken voor € 3,50 per beurt.

Alle sanitair wordt tweemaal daags schoongemaakt. Wij doen ons uiterste best om het sanitair gebouw zo netjes en schoon mogelijk te houden en gaan ervan uit dat jullie als gebruikers het zo netjes mogelijk achterlaten na gebruik.

De Pingo

  • Spoarbuorren Sûd 2 9298 WC Kollumerzwaag

© Minicamping De dobbe - Alle rechten voorbehouden.
Disclaimer - Privacyverklaring - Algemene Voorwaarden